Zakelijke evenementen

Op 27-jarige leeftijd zei Brandon na het voltooien van zijn master en enkele jaren werkervaring binnen grootte multinational zijn baan op. Sindsdien is hij wekelijks te vinden op allerlei zakelijke evenementen. Niet alleen als entertainer, maar ook als salestool of trainer. Brandon komt uit een ondernemersfamilie. Dat komt duidelijk naar voren tijdens zijn optredens. Hij weet zijn magische kunsten dusdanig te positioneren dat het niet alleen voor verwondering zorgt, maar tegelijkertijd ook het doel van de opdrachtgever behartigd. Multifunctioneel en meertalig, want hij spreekt immers vloeiend Engels, Duits en Nederlands.

Breed inzetbaar & Maatwerk

Bedrijfsfeest, netwerkevent, product lancering of workshop? Met zijn brede repertoire aan trucs verbaast hij uw gasten/medewerkers en verbindt hen met elkaar. Het is een beleving die van toegevoegde waarde is voor uw evenement. Waar het er als tafelgoochelaar op een bedrijfsfeest om gaat om medewerkers blij te maken, zorgt hij er tijdens een workshop voor dat de gewenste boodschap op een educatieve en magische wijze wordt overgebracht. Zo wordt magie ineens een hulpmiddel om mensen te trainen én een belangrijke boodschap over te brengen. Speciale aandacht voor branding? Geen probleem! U zult verbaast zijn hoe zijn trucs, koffer en andere attributen de uitstraling van uw bedrijf kunnen overnemen. Echt marketing magic!

Buddy Faessen

Met Brandon haal je een ras echte entertainer in huis. Iedere gast en medewerker zal vol verbazing naar huis gaan. Hij brengt magie voor iedereen!

Pathé

Ramon Deenen

Erg toffe dag gehad met Brandon als act. Humor, verbazing en de interactie tussen Brandon en de groep was super. Aanrader!

Brauer Groen

Iets aan het organiseren?