Skip to main content

Zakelijke evenementen

Brandon is wekelijks te vinden op allerlei interne en externe zakelijke evenementen. Niet alleen als entertainer, maar ook als salestool of trainer. Brandon komt uit een ondernemersfamilie. Dat komt duidelijk naar voren tijdens zijn optredens. Hij weet zijn magische kunsten dusdanig te positioneren dat het niet alleen voor verwondering zorgt, maar tegelijkertijd ook het doel van de opdrachtgever behartigd. Dit maakt hem multifunctioneel naast zijn meertalige kunsten, want hij spreekt immers vloeiend Duits, Engels en Nederlands.

Breed inzetbaar & Maatwerk

Bedrijfsfeest, netwerkevent, product lancering of workshop? Met zijn brede repertoire aan trucs verbaast hij uw gasten/medewerkers en verbindt hen met elkaar. Het is een beleving die van toegevoegde waarde is voor uw evenement. Waar het er als tafelgoochelaar op een bedrijfsfeest om gaat om medewerkers blij te maken, zorgt hij er tijdens een workshop voor dat de gewenste boodschap op een educatieve en magische wijze wordt overgebracht. Zo wordt magie ineens een hulpmiddel om mensen te trainen én een belangrijke boodschap over te brengen. Speciale aandacht voor branding? Geen probleem! U zult verbaast zijn hoe zijn trucs, koffer en andere attributen de uitstraling van uw bedrijf kunnen overnemen. Echt marketing magic!

Buddy Faessen

Met Brandon haal je een ras echte entertainer in huis. Iedere gast en medewerker zal vol verbazing naar huis gaan. Hij brengt magie voor iedereen!

Pathé

Ramon Deenen

Erg toffe dag gehad met Brandon als act. Humor, verbazing en de interactie tussen Brandon en de groep was super. Aanrader!

Brauer Groen

Mieke Emmerich

Jong en oud blijft verwonderd en overdonderd achter als Brandon is gepasseerd. Humor, vingervlugheid en vooral betoverende skills. Die combinatie maakt dat hij echt een meerwaarde is voor elk event!

Van Eyck Group

Jessie Vreuls

Het optreden van Brandon tijdens ons eindejaarsfeest was echt een toevoeging aan de avond! Wij waren met zijn allen verbluft van het talent van Brandon en dat maakte dat wij nog lang napraatten over dit feest. Hij is zeer professioneel tijdens zijn optreden, mengt zich heel goed met iedereen én zijn magic is echt gaaf. Voor herhaling vatbaar!

Wiertz Company

Iets aan het organiseren?