Skip to main content

Entertainment voor elk publiek

Een plenaire sessie of liever een tafelgoochelen? Hij weet zijn trucs zodanig te presenteren dat het een onvergetelijk samenspel wordt tussen uw gasten en Brandon. Een hoop acts met onder andere kaarten, ringen, touwen, Rubik’s Kubussen, ballen, geldbiljetten en andere dagelijkse objecten worden op een humoristisch en interactieve wijze gebracht. “Hoe kan dat? Ik snap er niks van!” zijn veel gehoord reacties.

Aan tafel of plenair?

Met zijn goocheltrucs en grappen zorgt hij niet alleen voor een magische toevoeging aan uw evenement, maar het verbindt mensen en zorgt voor onvergetelijke momenten. Bij het tafelgoochelen zit u er met uw neus bovenop en nog steeds ziet u niet hoe het een en ander allemaal mogelijk is. Toch liever een plenaire sessie? Geen probleem. Brandon heeft trucs genoeg die op plenaire wijze kunnen plaatsvinden, van het grote tot het kleine podium. Elke truc weer weet hij te verbazen en verwonderen.

Ramon Deenen

Erg toffe dag gehad met Brandon als act. Humor, verbazing en de interactie tussen Brandon en de groep was super. Aanrader!

Brauer Groen

Gé Vermulen

Brandon heeft bij ons opgetreden ter gelegenheid van een verjaardagsfeest. Zijn optreden was een verrassing voor de jarige en alle andere aanwezigen. Iedereen, zowel jong als oud, was erg enthousiast over dit optreden. Kenmerkend voor Brandon is het plezier dat hij brengt tijdens de voorstelling en de leuke manier waarop de aanwezigen betrokken worden bij zijn trucs. Na het optreden werd er de rest van de avond nog lang over nagesproken.

Jan Trienekens

Brandon weet jong en oud te boeien en te verrassen met zijn optredens. Doordat hij zich niet voor maar tussen de mensen begeeft, heeft iedereen het idee dat ze de trucs kunnen doorzien. Wat toch telkens weer niet zo blijkt te zijn. Een echte entertainer!

Jessie Vreuls

Het optreden van Brandon tijdens ons eindejaarsfeest was echt een toevoeging aan de avond! Wij waren met zijn allen verbluft van het talent van Brandon en dat maakte dat wij nog lang napraatten over dit feest. Hij is zeer professioneel tijdens zijn optreden, mengt zich heel goed met iedereen én zijn magic is echt gaaf. Voor herhaling vatbaar!

Wiertz Company

Wat gaat u organiseren?

Ongeacht de setting, Brandon is dé toevoeging voor uw evenement!