Entertainment voor elk publiek

Een plenaire sessie of liever tafelgoochelen? Hij weet zijn trucs zodanig te presenteren dat het een onvergetelijk samenspel wordt tussen uw gasten en Brandon. Een hoop acts met onder andere kaarten, ringen, touwen, Rubik’s Cubes, ballen, geldbiljetten en andere dagelijkse objecten worden op een humoristisch en interactieve wijze gebracht. “Hoe kan dat? Ik snap er niks van!” zijn veel gehoord reacties.

Met de neus bovenop

Met zijn goocheltrucs en grappen zorgt hij niet alleen voor een magische toevoeging aan uw evenement, maar het verbindt mensen en zorgt voor onvergetelijke momenten. Bij het tafelgoochelen zit u er met uw neus bovenop en nog steeds ziet u niet hoe het een en ander allemaal mogelijk is. Toch liever een plenaire sessie? Geen probleem. Brandon heeft trucs genoeg die op plenaire wijze kunnen plaatsvinden, van het grote tot het kleine podium. Elke truc weer weet hij te verbazen en verwonderen.

Gé Vermulen

Brandon heeft bij ons opgetreden ter gelegenheid van een verjaardagsfeest. Zijn optreden was een verrassing voor de jarige en alle andere aanwezigen. Iedereen, zowel jong als oud, was erg enthousiast over dit optreden. Kenmerkend voor Brandon is het plezier dat hij brengt tijdens de voorstelling en de leuke manier waarop de aanwezigen betrokken worden bij zijn trucs. Na het optreden werd er de rest van de avond nog lang over nagesproken.

Jan Trienekens

Brandon weet jong en oud te boeien en te verrassen met zijn optredens. Doordat hij zich niet voor maar tussen de mensen begeeft, heeft iedereen het idee dat ze de trucs kunnen doorzien. Wat toch telkens weer niet zo blijkt te zijn. Een echte entertainer!

René Migchelsen

Ongedwongen top magie! Voor mijn 50e verjaardag was ik op zoek naar leuk vermaak voor mijn gasten. Ik werd getipt over Brandon. Brandon is een enorme spontane gast die ongedwongen de gasten entertaint. Zijn skills zijn zeer goed en zijn repertoire is uitgebreid, maar het belangrijkste van alles is dat Brandon in het feest publiek opgaat en niet het hele feest overneemt. Ik heb naderhand veel complimenten ontvangen over zijn acts van mijn gasten. Zeker een aanrader voor uw feest!

Wat gaat u organiseren?

Ongeacht de setting, Brandon is dé toevoeging voor al uw evenementen.