Over mij

Wat begonnen is als “spielerei” is inmiddels uitgegroeid tot een professionele passie: het entertainen van publiek.

Magisch Entertainment van jongs af aan

Op zeer jonge leeftijd raakte ik gefascineerd door de goochelwereld. Waar de een begint met een goocheldoos werd ik geïnspireerd door een goochelaar die jaarlijks op het bedrijfsfeest van mijn vader kwam. Op mijn veertiende levensjaar kreeg ik een pakje kaarten van hem en sindsdien werk ik er dagelijks mee. In de jaren daarna heb ik mijn repertoire aan goocheltrucs uitgebreid met acts, zoals ringen, rubik kubussen, touwen, ballen, geldbiljetten en andere dagelijkse voorwerpen. Door deze acts op een interactieve, ongedwongen en humorvolle wijze te brengen heb ik de afgelopen jaren al vele shows succesvol mogen opvoeren. Van grote tot kleine zalen. Van Nederlandse gezelschappen tot Internationale gezelschappen. Van optredens in Nederland tot optredens in de USA. Van de lokale bakker tot de grote multinationals wereldwijd. Het aller belangrijkste daarbij vind ik dat de mensen plezier hebben. Hetzelfde plezier dat ik had toen een goochelaar mij inspireerde. Simpelweg met uw neus er bovenop zitten en nog steeds niet zien hoe het een en ander allemaal mogelijk is. Dat brengt niet alleen iets magisch, maar ook iets waar mensen nog regelmatig met plezier aan terugdenken en veel over praten. Dat is echte magie voor mij!

Sterke interactie

Door zijn sterke communicatieve eigenschappen zoekt hij continue op een ongedwongen en hummorvolle wijze de interactie met zijn publiek. Hierdoor raken de toeschouwers actief betrokken in de trucs en wordt alles nog net iets magischer en onmogelijker.

Meerdere talen

Door zijn drietalige opvoeding (Duits, Engels en Nederlands) treedt hij op voor internationale gezelschappen. In de afgelopen jaren heeft hij onder andere in Amerika, België, Duitsland, Nederland en Spanje shows opgevoerd.

Contact