Skip to main content

Ontdek alle mogelijkheden

Met zijn koffer vol magische momenten treedt hij wekelijks op allerlei zakelijke en privé evenementen op. Van de verre uithoeken van Nederland tot zelfs de wereld over. Zo is hij drietalig opgevoed waardoor hij het publiek vloeiend in het Duits, Engels én Nederlands kan aanspreken. Afhankelijk van de gewenste setting, begrijpt hij zijn rol binnen een event heel goed. Waar het er als tafelgoochelaar op een bedrijfsfeest om gaat om mensen blij te maken, zorgt hij er op een beurs voor dat hij een zo’n groot mogelijk percentage bezoekers de stand van zijn opdrachtgever binnen krijgt. Kortom, u vraagt en Brandon regelt het. Naar welke setting bent u opzoek?

Selecteer hier uw setting

Beurzen & Congressen

Een magische salestool of tactische invulling in het programma.

Zakelijke evenementen

Een magische toevoeging aan uw interne of externe evenementen.

Van tafelgoochelen tot het grote podium

Magisch entertainment is de ideale toevoeging voor elk evenement.

Bruiloften

Een magische aanvulling op het geschikte moment.

Feesten & Partijen

Interactieve shows voor elke feestelijke aangelegenheid.

Tafelgoochelen

De ideale toevoeging voor elk evenement.

Wat maakt mijn show speciaal?

Maatwerk

Hij beheerst de kunst van maatwerk. Een klus voor een hotelketen? Dan gaat hij met kamerpasjes in de weer. Een optreden in een cocktail bar? Dan verbaas je je over wat hij met glazen en servetten kan doen. Boek jij hem voor een… precies, dan zijn erg genoeg mogelijkheden!

Breed inzetbaar

Een blik in zijn agenda toont dat hij wekelijks met hetzelfde gemak voor een groot publiek op het podium staat als dat hij op evenementen en feesten rondloopt en de magie voor uw neus laat plaatsvinden.

Humor & Interactief

Door zijn sterke communicatieve eigenschappen zoekt hij continue op een ongedwongen en humorvolle wijze de interactie met zijn publiek.

Meertalig

Door zijn drietalige opvoeding (Duits, Engels en Nederlands) treedt hij regelmatig op voor internationale gezelschappen. Tot in de verre uithoeken van Nederland en zelfs de wereld over.

Neem hier contact op