Skip to main content

Feesten & Partijen

Een special verjaardag? Een gezellig weekendje weg? Of een andere speciale aangelegenheid dat gevierd moet worden? Brandon zorgt met zijn magische en humorvolle repertoire voor een onvergetelijke bijdrage aan uw viering. Namelijk persoonlijk entertainment dat naadloos aansluit op een vertrouwde omgeving. Met zijn goocheltrucs weet hij jong en oud te verbazen en ontstaat er een onvergetelijke aanvulling op uw programma.

Speciale aangelegenheid?

Er zijn meerdere aangelegenheden waarbij een goochelaar een gewenste aanvulling kan zijn, bijvoorbeeld tijdens een communie, familiedag, jubileum, kinderfeest, verjaardag of vrijgezellenfeest. Samen met Brandon kun je opzoek gaan naar de gewenste invulling, zodat het feest iets extra’s krijgt, dat men niet snel zal vergeten. Sterker nog, met veel plezier neemt hij aangewezen personen op een ludieke wijze extra in de maling. Alles is mogelijk, we moeten het alleen even bespreken!

Tim Teunissen

Voor ons vriendenweekend waren wij op zoek naar een leuke activiteit voor in de avond. Hierbij zijn wij terechtgekomen bij Brandon. Dit was een goede keus. Onze avond was voorzien van een hoop gelach en verbazing. De manier waarop Brandon ieder betrok bij zijn trucs was fantastisch. We boeken je zeker nog een keer!

Stephanie Nijsten

Wat een topper! Kinderen inclusief het personeel heeft zich vermaakt! Ook wat ouders die bij het ophalen van hun kindjes nog even bleven plakken voor de show.

Erik Janssen

Brandon was te gast op ons jaarlijkse vriendenuitje. Wat deed hij het goed! Op een hele vriendelijke en luchtige manier gaf hij je een kijkje in de keuken van magie! Lekker interactief zodat je ook echt bij de show betrokken was. Super leuke trucs. Je bleef maar kijken of je iets kon ontdekken. Als je dacht dat je iets door had, kwam er toch weer een wending in de truc. Brandon is echt een aanrader voor ieder feestje of vriendenuitje! Ik heb ervan genoten!

René Migchelsen

Ongedwongen top magie! Voor mijn 50e verjaardag was ik op zoek naar leuk vermaak voor mijn gasten. Ik werd getipt over Brandon. Brandon is een enorme spontane gast die ongedwongen de gasten entertaint. Zijn skills zijn zeer goed en zijn repertoire is uitgebreid, maar het belangrijkste van alles is dat Brandon in het feest publiek opgaat en niet het hele feest overneemt. Ik heb naderhand veel complimenten ontvangen over zijn acts van mijn gasten. Zeker een aanrader voor uw feest!

Gé Vermulen

Brandon heeft bij ons opgetreden ter gelegenheid van een verjaardagsfeest. Zijn optreden was een verrassing voor de jarige en alle andere aanwezigen. Iedereen, zowel jong als oud, was erg enthousiast over dit optreden. Kenmerkend voor Brandon is het plezier dat hij brengt tijdens de voorstelling en de leuke manier waarop de aanwezigen betrokken worden bij zijn trucs. Na het optreden werd er de rest van de avond nog lang over nagesproken.

Binnenkort iets te vieren?