Skip to main content

Over mij

Magisch Entertainment van jongs af aan

Op zeer jonge leeftijd raakte ik gefascineerd door de goochelwereld. Waar de een begint met een goocheldoos werd ik geïnspireerd door een goochelaar die jaarlijks op het bedrijfsfeest van mijn vader kwam. Op mijn veertiende levensjaar kreeg ik pakje kaarten en sindsdien werk ik er dagelijks mee. In de jaren daarna heb ik mijn repertoire aan goocheltrucs uitgebreid met acts, zoals ringen, rubiks kubussen, touwen, ballen, geldbiljetten en andere dagelijkse voorwerpen. Door deze acts op een interactieve, ongedwongen en humorvolle wijze te brengen heb ik de afgelopen jaren al vele shows in binnen- en buitenland succesvol mogen opvoeren.
Geboren en getogen binnen een echte ondernemersfamilie was het een kwestie van tijd totdat ik de stap tot fulltime entertainer zou zetten. Na het behalen van mijn Master of Science en enkele jaren werkervaring binnen de IT heb ik mijn baan opgezegd. Sindsdien reis ik samen met mijn koffer vol magische momenten en gezonde dosis humor tot de verre uithoeken van Nederland en zelf de wereld over. Het aller belangrijkste daarbij vind ik dat de mensen plezier hebben. Hetzelfde plezier dat ik had toen ik voor het eerst een goochelaar zag. Simpelweg met je neus er bovenop zitten en nog steeds niet zien hoe het een en ander allemaal mogelijk is. Dat brengt niet alleen iets magisch, maar ook iets waar mensen nog regelmatig met plezier aan terugdenken en veel over praten. Dat is echte magie voor mij!

Wat maakt mijn

shows speciaal

Maatwerk

Hij beheerst de kunst van maatwerk. Een klus voor een hotelketen? Dan gaat hij met kamerpasjes in de weer. Een optreden in een cocktail bar? Dan verbaas je je over wat hij met glazen en servetten kan doen. Boek jij hem voor een… precies, dan zijn erg genoeg mogelijkheden!

Breed inzetbaar

Een blik in zijn agenda toont dat hij wekelijks met hetzelfde gemak voor een groot publiek op het podium staat als dat hij op evenementen en feesten rondloopt en de magie voor uw neus laat plaatsvinden.

Humor & interactief

Door zijn sterke communicatieve eigenschappen zoekt hij continue op een ongedwongen en humorvolle wijze de interactie met zijn publiek.

Meertalig

Door zijn drietalige opvoeding (Duits, Engels en Nederlands) treedt hij regelmatig op voor internationale gezelschappen. Tot in de verre uithoeken van Nederland en zelfs de wereld over.

Waar bent u naar opzoek?