Skip to main content

Bruiloften

Een ongedwongen en humorvolle aanvulling om jullie magische dag nog mooier te maken! Brandon treedt regelmatig op tijdens bruiloften. Met zijn entertainment weet hij uw gasten bij elkaar te brengen en zorgt hij voor een stuk entertainment dat perfect past in uw programma. Het is een aanvulling die uw gasten niet snel zullen vergeten.

Het geschikte moment

Er zijn meerdere momenten op de trouwdag waarbij een goochelaar een gewenste aanvulling kan zijn, bijvoorbeeld tijdens de receptie of het diner. Brandon is een perfecte ijsbreker tijdens een receptie door zich onder de gasten te begeven en ze met elkaar in verbinding te brengen. Hij kan ook gedurende het diner jong en oud vermaken door van tafel naar tafel gaan. Of misschien hebt u nog een andere moment waar aanvulling gewenst is. In overeenstemming met u wordt het geschikte moment uitgekozen voor een magische moment die past bij jullie speciale dag.

Jan Trienekens

Brandon weet jong en oud te boeien en te verrassen met zijn optredens. Doordat hij zich niet voor maar tussen de mensen begeeft, heeft iedereen het idee dat ze de trucs kunnen doorzien. Wat toch telkens weer niet zo blijkt te zijn. Een echte entertainer!

Mieke Emmerich

Jong en oud blijft verwonderd en overdonderd achter als Brandon is gepasseerd. Humor, vingervlugheid en vooral betoverende skills. Die combinatie maakt dat hij echt een meerwaarde is voor elk event!

Van Eyck Group

De receptie of het diner?

Ik hoor graag waar ik jullie speciale dag mag komen aanvullen met een magisch tintje.