Beurzen & Congressen

Brandon komt uit een ondernemersfamilie. Dat voel je als je met hem in gesprek bent, maar ook tijdens zijn optredens. Door zijn drietalig opvoeding kan hij het publiek en (potentiële) klanten vloeiend in het Nederlands, Engels én Duits aanspreken. Dit gecombineerd met zijn werkervaring als manager bij multinationals, zorgt ervoor dat hij regelmatig op beurzen en congressen te vinden is, zowel in binnen- als buitenland.

Breed inzetbaar & Maatwerk

Beursgoochelaar, Dagvoorzitter, intermezzo of als salestool? In overleg stemt hij zijn rol af op uw event. Waar het er als tafelgoochelaar op een personeelsfeest om gaat om mensen blij te maken, zorgt hij er op een beurs voor dat hij een zo’n groot mogelijk percentage bezoekers de stand van zijn opdrachtgever binnen krijgt. Zo wordt magie ineens een salestool. Dit alles combineert hij met de kunst van maatwerk. Een klus voor een hotelketen? Dan gaat hij met kamerpasjes in de weer. Een training over veiligheid in de bouw? Dan verbaast u zich over wat hij met bouwhelmen en gereedschap kan doen. Kortom, hij verzorgt magische momenten die uw bedrijf of evenement uitstraalt.

Yannick Schwock

Echt een buitengewoon optreden! Een perfecte combinatie tussen humor en verbijsterende magie. Een succes is altijd te herkennen aan de reactie van het publiek. En je kon dit duidelijk zien!

TEDx | Venlo

Hennie de Jong

Goochelen is kunst met een knipoog, werken is leuk en levert plezier op. Het idee om beiden gelijktijdig op het podium te combineren is fantastisch! Tijdens het congres van Heliview en IAITAM lukt het je steeds opnieuw om de aandacht van het publiek op het juiste moment op te roepen en vast te houden. Op een hilarische manier breng je een serieuze boodschap over richting het publiek en de waardering is te zien op de blije en verbaasde gezichten. Mijn complimenten!

Ministerie van Justitie en Veiligheid

Arthur Piels

Tijdens Security Leadership wist Brandon op een unieke manier extra sfeer en beleving toe te voegen. Dit alles met een knipoog naar de thematiek van het congres. Een zeer waardevolle toevoegen voor zowel deelnemers als partners!

Heliview

Wat bent u van plan?